رشد کیفی پوشاک در غیاب برندهای خارجی

تعداد بازدید : 435
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۱۰

رییس هیئت مدیره جامعه متخصصین نساجی ایران، شرایط کنونی صنعت پوشاک را به مثابه لبه پرتگاه توصیف کرد که اگر تولیدکنندگان عملکرد خوبی داشته باشند، سیر صعودی حرکتی خود در سال‌های آینده را تثبیت خواهند کرد و در غیر این صورت، اگر روی سودهای غیرمتعارف حساب کرده و اجناس بی‌کیفیت به دست مردم برسانند، جایگاهی در جامعه نخواهند یافت.

سیدمحمد مقدسی افزود: محصولات صنعت نساجی همچون پوشاک، کف‌پوش و فرش ماشینی همه ساله در آستانه عید نوروز شرایط رونق را تجربه می‌کنند.

 


به گزارش ایران اکونومیست،  وی بیان‌ داشت: ‌اکنون به دلیل ممنوعیت‌های واردات و سخت شدن ورود کالای قاچاق، شرایط برای رونق هر چه بیشتر صنایع زیرمجموعه صنعت نساجی فراهم است.

 

مقدسی در عین حال یادآورشد: قائل به ممنوعیت کامل واردات برای بهبود وضعیت تولیدکنندگان داخلی در هیچ عرصه‌ای نیستیم، زیرا جلوی فضای رقابت گرفته شده و کیفیت تولیدات افت می‌کند.

 

وی تاکیدکرد:‌ ورود برندها در هر صنعتی اگر همراه با ضوابط و شرایط مشخص باشد، خوب است و تاثیری مثبت بر کیفیت و کمیت تولیدات داخلی می‌گذارد.

 

 رییس هیئت مدیره جامعه متخصصین نساجی ایران  با اشاره به ۶۰ تا ۷۰ درصد تولیدات پوشاک از سوی واحدهای غیرمجاز و زیرپله‌ای در کشور، خاطرنشان‌کرد: اکنون بهترین فرصت برای برندها و تولیدکنندگان رسمی داخلی فراهم شده تا از محدود شدن عرصه فعالیت برندها و محصولات خارجی، برای رشد کیفی تولیداتشان بهره‌گیری کنند و بازار را در اختیار بگیرند.

 

وی ادامه داد:‌ با توجه به مشکلات اقتصادی جامعه و کاهش درآمدها، تولیدکنندگان داخلی باید به مدیریت قیمت و بهبود کیفیت محصولات خود بپردازند.

 

مقدسی هشدارداد:‌ بهره‌برداری نکردن از این فرصت سبب می‌شود تا پس از برداشته شدن تحریم‌ها و محدودیت‌ها، مصرف‌کنندگان دوباره به خرید و مصرف تولیدات خارجی روی بیاورند.

 

 رییس هیئت مدیره جامعه متخصصین نساجی ایران، در عین حال به اعمال تحریم ها اشاره کرد که تهیه مواد اولیه، ماشین‌آلات و تجهیزات صنایع به‌ویژه صنعت نساجی و پوشاک را با دشواری و هزینه‌های بالاتر همراه کرده و گفت: در این شرایط، دولت باید به حمایت از صنایع بپردازد.

 

وی یادآورشد:‌ چین، ترکیه و کشورهایی نظیر کشورهای شرق آسیا که امروز سهم قابل توجهی در اقتصاد نساجی جهان داشته و صادرات بالایی دارند، همین مسیر را در حمایت از تولیدکنندگان داخلی خود پیموده‌اند.

 
 
منبع :
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
متن نظر :
ارسال نظر
نظرات کاربران
میزان اهمیت
ایمیل
توضیحات
ارسال