شهر تاریخی یزد؛ میزبان دوازدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران

تعداد بازدید : 790
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۶/۲۷

دوازدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران با همکاری انجمن علوم و فناوری مهندسی نساجی در تاریخ 2 الی 3 اریبهشت 1399، در شهر تاریخی یزد برگزار خواهد شد.

به گزارش دبیرخانه کنفرانس، صنعت نساجی یکی از قدیمی ترین صنایع کشور محسوب میشود و شهر یزد با وجود بیش از 2000 واحد فعال نساجی یکی از بزرگترین قطب های این صنعت می باشد.

 

دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه یزد افتخار دارد برگزارکننده دوازدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران با همکاری انجمن علوم و فناوری مهندسی نساجی در تاریخ 2 الی 3 اریبهشت 1399، در شهر تاریخی یزد باشد. این کنفرانس با هدف گسترش دانش فنی از طریق ایجاد محیطی پویا جهت تبادل نظر علمی و فنی، ارائه آخرین یافته‌های پژوهشی و همچنین تلاش برای ارائه راه حلی جهت برطرف کردن مشکلات موجود در این صنعت برنامه‌ریزی شده است.

 

این کنفرانس با هدف گسترش دانش فنی از طریق ایجاد محیطی پویا جهت تبادل نظر علمی و فنی، ارائه آخرین یافته های پژوهشی و همچنین تلاش برای ارائه راه حلهای مناسب جهت برطرف کردن مشکلات موجود در این صنعت برنامه ریزی شده است. در این کنفرانس آقای دکتر سعید فتاحی ریاست کنفرانس، آقای دکتر سید منصور بیدکی دبیر علمی کنفرانس و آقای دکتر محمد خواجه مهریزی دبیر اجرایی کنفرانس را برعهده دارند.

 

کمیته برگزاری کنفرانس از کلیه پژوهشگران، صاحب‌نظران، متخصصان و علاقمندان در رشته‌های مختلف مهندسی نساجی دعوت می‌نماید مقالات خود را که حاوی آخرین یافته‌های علمی در زمینه‌های موضوعی کنفرانس است از طریق سامانه اینترنتی www.intec12.ir  به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند.

 

همچنین درنظر است تا همزمان با برگزاری کنفرانس، کارگاه‌هاي آموزشی، نمايشگاه و ميزگردهای تخصصی و مسابقات و چالش‌های علمی و صنعتی نیز با حضور صاحب‌نظران دانشگاهی و صنعتی و سازمان‌های مرتبط برگزار گردد.

 

 در راستای معرفی ابداعات نوین عرصه نساجی به کاربران و مخاطبین دانشگاهی و صنعتی، مذاکرات با شرکتهای برگزیده داخلی و خارجی در دست انجام است تا به صورتهای حضوری و یا ویدیو کنفرانس امکان عرضه آخرین محصولات با تکنولوژی بالای منتخب به مخاطبین مربوطه در قالب کارگاههای آموزشی، پنلهای تخصصی ونمایشگاه جنبی به وجود آید.

 

رویکرد برگزار کنندگان کنفرانس، جذب مخاطبین حداکثری برای این همایش وزین بوده و لذا برنامه ریزی برای جذب دانشجویان و دانش پژوهان، صنعتگران، بازرگانان، گردشگران صنعتی و همچنین عامه مردم در دست انجام می باشد.

 

 

محورها و زیرمحورهای همایش:

 

* ریسندگی، بافندگی و بی بافت

 

* منسوجات هوشمند و فنی 

   - منسوجات هوشمند   

  - منسوجات فنی

 

* رنگ، رنگرزی، چاپ و تکمیل   

  - فیزیک رنگ   

  - رنگرزی و چاپ   

  - تکمیل کالای نساجی

 

* نانو و زیست فناوری     

 - نانوفناوری در نساجی  

 - زیست فناوری در نساجی

 

* محیط زیست و انرژی  

 - محیط زیست 

 - انرژی

 

* پلیمر، الیاف و الکتروریسی    

 

* صنعت پوشاک، مد و طراحی پارچه و لباس  

 - مهندسی و مدلسازی پوشاک  

 - طراحی طرح پارچه    

 - طراحی لباس و مد

 

* مدیریت و کنترل کیفیت در نساجی   

 - مدیریت نساجی و پوشاک   

 - کنترل کیفیت

 

* فرش، بافته های سنتی، کفپوش های ماشینی و چرم   

- فرش دستبافت و منسوجات سنتی (زیلو، دارائی، ترمه دستباف، ...)     

- فرش و کفپوشهای ماشینی بافته شده    

- چرم (فراوری، رنگرزی، تکمیل و ...)

 

لازمه برگزاری همایشی پربار و وزین که درخور تلاش‌های ارزشمند محققین و دانش پژوهان کشور عزیزمان باشد،  همکاری و همفکری اساتید گرانقدر از تمامی مراکز آموزش عالی و پژوهشگاه‌های کشور می‌باشد.

 

در این راستا تلاش شده است تا از همراهی برگزیدگان و نخبگان علمی با درجه دانشیار و بالاتر از دانشکده های مهندسی نساجی دانشگاه امیرکبیر تهران، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه گیلان، دانشگاه یزد و دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین گروه طراحی لباس و چاپ پارچه دانشگاه الزهراء، پژوهشکده علوم رنگ، پژوهشکده پلیمر و پتروشیمی ایران، دانشکده معماری و هنردانشگاه کاشان،  دانشکده پلیمر و رنگ دانشگاه امیرکبیر، و دانشگاه علوم پزشکی یزد در قالب کمیته علمی کنفرانس استفاده شود.


همراهی دانشگاهها و دانشکده های مرتبط با مهندسی نساجی با دبیرخانه کنفرانس تنها راه کلیدی در موفقیت برگزار کنندگان در برگزاری کنفرانسی پرمغز و خاطره انگیز خواهد بود که در این راستا مکاتبات لازم با تمامی دانشکده های مرتبط برای معرفی نماینده دانشکده مربوطه در دبیرخانه کنفرانس به انجام رسیده که این هماهنگیها از مهر ماه و شروع ترم تحصیلی با جدیت تمام پیگیری خواهد شد.


ایجاد ارتباط میان صنایع نساجی سنتی و نوین از اهداف دیگر کنفرانس است که در این ارتباط هماهنگی-های لازم با سازمان میراث فرهنگی، شرکت فرش دستباف یزد، شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد، خانه صنعت و معدن استان یزد، معاونت علمی ریاست جمهوری، پارک علم و فناوری یزد و دیگر سازمانهای زیربط به انجام رسیده یا در دست انجام می‌باشد. 


در خصوص اخذ حمایت از سازمانهای دولتی و موسسات خصوصی نیز سیاستهای تشویقی مناسبی از قبیل ایجاد امکان تبلیغات محیطی و محلی برای حامیان در چهار سطح ویژه، طلایی، نقره ای و برنزی در نظر گرفته شده است که پذیرش درخواست حامیان محترم از مهر ماه ۹۸ آغاز خواهد شد. در حال حاضر شرکت دانش بنیان اختر شیمی یزد به عنوان حامی ویژه کنفرانس، حمایت کامل از فعالیتهای دبیرخانه همایش را بر عهده گرفته است.


آشنا سازی شرکت کنندگان در کنفرانس با جاذبه های گردشگری یزد از دیگر موارد مورد توجه برگزار کنندگان کنفرانس می باشد که در این راستا تورهای عمومی و تخصصی شهری و صنعتی در دست برنامه ریزی است و امید است شرکت کنندگان عزیز در کنفرانس امکان بهره مندی از یک سفر مفرح و پربار را برای خود و حتی اعضای خانواده خود داشته باشند. یک روز قبل از شروع کنفرانس و یک روز بعد از کنفرانس برای استفاده شرکت کنندگان کنفرانس از امکانات گردشگری یزد در نظر گرفته شده است.

 

امکانات اقامتی مورد نیاز شرکت کنندگان گرامی نیز به صورت کاملا متنوع از انواع هتلهای مدرن و سنتی تا خانه های بوم گردی داخل بافت تاریخی یزد در نظر گرفته شده است که‌ شرکت کنندگان بر اساس بودجه مورد نظر و سلیقه خود اقدام به انتخاب محل اقامت و برنامه ریزی یک مسافرت جذاب را بنمایند.


به منظور اطلاع رسانی هرچه بیشتر و بهتر اخبار مرتبط با کنفرانس و همچنین درج مقالات ارائه شده در کنفرانس و دسترسی آسان دانشجویان و دانش پژوهان به مقالات، قرارداد همکاری با سایتهای معتبری همچون سیویلیکا، ISC و کنفرانس یاب منعقد گردیده است.

 

ضمنا مطابق با هماهنگیهای انجام شده با سردبیران محترم نشریه علوم و فناوری رنگ و همچنین نشریه مواد پیشرفته و پوشش های نوین، مقالات برتر ارائه شده در کنفرانس نیز در این دونشریه وزین و معتبر علمی پژوهشی به چاپ خواهد رسید.

 

 
منبع :
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
متن نظر :
ارسال نظر
نظرات کاربران
میزان اهمیت
ایمیل
توضیحات
ارسال