بررسی چالش های صنعت نساجی با حضور انجمن های تخصصی / روند افزایشی تولید محصولات صنعت نساجی

تعداد بازدید : 1178
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۲۰

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن وتجارت از روند افزایشی تولید در صنعت نساجی خبر داد و گفت : این صنعت با اشتغال بیش از 260 هزار نفر از پتانسیل بسیار بالایی در توسعه اشتغال پایدار و رفع مشکل بیکاری در کشور برخوردار است.

به گزارش شاتا، فرشاد مقیمی در نشست مشترک با تشکل های تخصصی صنعت نساجی که با هدف بررسی مشکلات و چالش های این صنعت برگزار شد، با نگاهی به سیر تاریخی این صنعت در ایران و نقش آن در توسعه اشتغالزایی صنعتی گفت: صنعت نساجی دارای مزیت های بسیاری است و وزارت صنعت، معدن وتجارت نیز بر توسعه این صنعت تاکید ویژه ای دارد.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن وتجارت اعتلای صنعت نساجی را مستلزم شناسایی حلقه های مفقوده این صنعت عنوان کرد و از تشکل های صنعتی خواست که با ارایه طرحی از وضعیت این صنعت راهکارهای اجرایی جهت توسعه مناسب صنعت نساجی را ارایه نمایند تا با همکاری وزارت صنعت، معدن وتجارت ، این صنعت جایگاه خود را در صنعت کشور ارتقاء داده و به یکی از قطب های صادراتی در ایران تبدیل شود.

مقیمی در ادامه مشکلات تولید‌کنندگان این صنعت را که عمدتا در حوزه تامین مواد اولیه مورد نیاز تولید ، عرضه پایین محصولات پتروشیمی ، کمبود سرمایه در گردش اعلام کرد و از اتخاذ تدابیری با بانک مرکزی جهت برون رفت از وضعیت فعلی صنایع به ویژه صنعت نساجی خبرداد.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن وتجارت در ادامه بازسازی و نوسازی در برخی از حلقه های صنعت نساجی را یکی از مهمترین چالش های این بخش توصیف کرد و گفت: ورود تکنولوژی جدید به این صنعت و تسریع در بازسازی و نوسازی علاوه بر کاهش قیمت تمام شده محصولات به ایجاد فضای رقابتی با سایر کشور ها کمک شایانی خواهد کرد.

مقیمی در پایان ازرشد 7درصدی تولید محصولات صنعت نساجی و 36درصدی صادرات این محصولات خبرداد و گفت: طی 9 ماهه اخیر بیش از259هزارتن محصولات نساجی نظیر انواع الیاف ، نخ ، پارچه، پتو و... به کشورهای مختلف صادرشده است که این نشان از پویایی صنعت نساجی به رغم همه محدودیت های ایجاد شده دارد.

گفتنی است در این نشست که نمایندگانی از تشکل های صنعت نساجی نیز حضور داشتند ضمن تشریح مهمترین مشکلات این صنعت ، تصمیاتی جهت برون رفت از وضعیت فعلی این صنعت اتخاذ شد.

 

 

 
 
منبع :
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
متن نظر :
ارسال نظر
نظرات کاربران
میزان اهمیت
ایمیل
توضیحات
ارسال