ناصری‌نژاد: نقش نظارتی گمرک در واردات کالاها را تقویت کنیم/قاچاق سازمان یافته صنایع را به ورطه نابودی می‌برد

تعداد بازدید : 848
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۸/۱۷

عضوکمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت:برخی از صنایع کشورمان در بخش های کفش، نساجی، چرم و بسیاری موارد دیگر در اثر قاچاق سازمان یافته در حال نابودی است.

مجید ناصری‌نژاد عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه  واردات بی‌رویه  اقتصاد کشور را تهدید می‌کند، گفت: برخی از صنایع کشورمان در بخش های کفش، نساجی، چرم و بسیاری موارد دیگر در اثر قاچاق سازمان یافته در حال نابودی است.

 

به گزارش  خبرگزاری خانه ملت؛ وی با بیان اینکه تاکنون عوامل انسانی نتوانسته در مبادی رسمی از قبیل  گمرک و بخش های نظارتی مانع ورود کالای غیر قانونی به کشور شود، گفت: باید در ورودی مبادی رسمی کشور به سمت استفاده از دستگاه های کنترل کننده برویم؛زیرا تجربه‌های گذشته نشان داده که نمی‌توان به عوامل انسانی اعتماد کرد.

 

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با تاکید براینکه امروز علاوه بر صنایعی که در حال نابودی هستند صنعت خودروسازی را هم به آنها اضافه کنیم، گفت: متاسفانه برخی خودروها وارد کشور  می‌شوند که با اما و اگرهای زیادی رو به رو است و بیشتر این خودروها خدمات پس از فروش و تائیدیه‌های لازم را ندارند که در این مورد همه دستگاه‌ها مسوول هستند و باید پاسخگو باشند.

 

ناصری نژاد این قبیل واردات را در قالب قاچاق سازمان یافته تعریف کرد و افزود: واردات کالاهای قاچاق  بزرگترین معضل  برای کشور  است به طور مثال خودرو‌های وارد کشور می‌شود که هیچ اطمینانی به عملکردش وجود ندارد.

 

وی با بیان اینکه باید نقش نظارتی گمرک در واردات کالاها را تقویت کنیم، اضافه کرد: اگر قرار بود که هرکس با مجوز وزارت صنعت یا کشاورزی یا دستگاه دیگری کالایی را وارد کند، چه نیازی به گمرک داشتیم؟

 

به گزارش تسنیم،عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با تاکید براینکه مسئولان گمرک نباید چشمانشان را بر روی مستندات ببندد و تنها به مجوز وزارت صنایع در واردات کالا بسنده کنند، اظهار داشت: گمرک به عنوان آخرین حلقه نظارتی باید مراقب باشد و تمامی مستندات ورود خودرو را کنترل کند تا اگر تخلفی در وزارت صنایع رخ داده، در گمرک جلوگیری شود.

 
 
منبع :
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
متن نظر :
ارسال نظر
نظرات کاربران
میزان اهمیت
ایمیل
توضیحات
ارسال