شمع صنعت نساجی رو به خاموشی است/خروج واحدهای تولیدی ازگود رقابت با وجود پوشاک قاچاق در بازار
تعداد بازدید :
1291
تاریخ انتشار :
۱۳۹۶/۶/۲۵
سیدناصرموسوی لارگانی درباره وضعیت صنعت نساجی درکشور،گفت: با توجه به قدرت اقتصادی شهروندان مشخص است که کیفیت پوشاک ملاک اول نیست، بلکه قیمت برای خرید پوشاک در اولویت قرارگرفته که این امر نمی تواند خبرخوبی برای صنعت پوشاک باشد.
صنعت نساجی پا به پای صنعت کفش درآستانه تعطیلی
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه فروش ارزان قیمت پوشاک خارجی به قیمت نابودی صنعت نساجی تمام می شود،تصریح کرد: صنعت نساجی پا به پای صنعت کفش درآستانه تعطیلی قرارگرفته است.
موسوی لارگانی افزود: ورود پوشاک قاچاق و واردات بی رویه، تولیدکنندگان را در این عرصه با چالش جدی روبرو کرده است، بنابراین دولت دوازدهم باید با اقدام قاطع ، پوشاک قاچاق را از مسیر تولیدحذف کند.
وی ادامه داد: اگردولت تدابیر ویژه ای برای سرپاشدن صنعت نساجی تدارک نبیند،تولیدکننده دراین عرصه بیش از پیش متضرر میشود و این در حالی است که صنعتگران در صنعت نساجی 9درصد مالیات ارزش افزوده را بجای مصرف کننده نهایی پرداخت می کنند و لذا امکان رقابت با کالای قاچاق را ز دست داده اند.
وی با بیان اینکه هزینه های بالا، صنعتگر نساجی را از دور رقابت در بازارخارج می کند، تصریح کرد:شمع صنعت نساجی با حمایت از تولید داخلی پر فروغ شود.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس با بیان اینکه مبنای تشکیل فراکسیون حمایت از صنعت نساجی مجلس برای حمایت از صنعت پردرآمد و اشتغالزای نساجی است،یادآورشد:واردات بی رویه منسوجات و قاچاق پوشاک، صنعتگران نساجی را به سمت تعطیلی واحدهای تولیدی متمایل کرده است