رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان: اقدام های لازم برای راه اندازی مجدد کارخانه پلی اکریل اصفهان در حال انجام است‎

تعداد بازدید : 1246
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۴/۱۷

اسرافیل احمدیه افزود: در حال پیگیری و مذاکره برای عقد قرارداد نهایی خرید و واردات مواد اولیه اکریلیک هستیم و تلاش داریم که این کارخانه تا مهر امسال فعالیت خود از سربگیرد.

به گزارش ایرنا، وی اضافه کرد: ما امیدوار بودیم که کارخانه تا ماه های تیر یا مرداد امسال راه اندازی شود اما این برنامه با تاخیر مواجه شد که بیشتر آن مربوط به مسائل بانکی بود.

کارخانه پلی اکریل اصفهان در مالکیت بخش خصوصی است ، این کارخانه از واحدهای صنعتی منحصر به فرد کشور و تنها تولیدکننده الیاف اکریلیک است که مواد اولیه آن یعنی 'آکریلو نیتریل'(AN) باید از خارج کشور تامین شود.

شرکت پلی اکریل اصفهان با حدود 40 سال سابقه و بیش از یکهزارو 500 کارگر که در سالهای گذشته دچار مشکل مالی شده بود، پارسال به علت مشکل نقدینگی از فعالیت و تولید باز ماند. کارگران این شرکت هم اکنون زیر پوشش بیمه بیکاری قرار دارند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان ، همچنین در نشست خبری امروز، از آغاز تعمیرات دستگاه ها و بخش هایی از این کارخانه خبرداد و یادآوری کرد: شهریور سال گذشته 200 میلیارد ریال تسهیلات دولتی به این شرکت داده شد و قرار است 2 فقره تسهیلات یکصد میلیارد ریالی دیگر از بانک های صنعت و معدن و ملی با ضمانت دولت به این شرکت پرداخت شود.

وی با اشاره به اینکه الیاف پلی استر از دیگر محصول های کارخانه پلی اکریل است گفت: مواد اولیه پلی استر در داخل کشور از طریق پتروشیمی، پالایشگاه و واحد دی ام تی تامین می شود و در این زمینه مشکل خاصی جز تامین نقدینگی نداریم.


رتبه نخست اصفهان در پرداخت تسهیلات


رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: این استان در پرداخت تسهیلات به واحدهای صنعتی در کشور رتبه نخست را دارد و پس از آن استان های فارس و آذربایجان شرقی قرار گرفته اند.

احمدیه افزود: سه دسته تسهیلات در دولت یازدهم برای حمایت از واحدهای صنعتی پرداخت شد که شامل طرح رونق تولید، از طریق بانک ها و حمایت از واحدهای صنعتی بزرگ است.

وی با بیان اینکه تسهیلات در قالب طرح رونق برای واحدهای صنعتی مشکل دار و نیازمند سرمایه در گردش و همچنین واحدهای با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد پرداخت شده است، گفت: این تسهیلات در استان اصفهان 9 هزار و 500 میلیارد ریال برای یکهزار و 176 واحد در سال 95 بوده است.

وی با اشاره به دسته دوم تسهیلات افزود: این تسهیلات به صورت مستقیم از طریق بانک ها پرداخت شده که در سال گذشته شامل 9 هزار و 320 میلیارد ریال به یکهزار و 181 واحد بوده است.

وی ادامه داد: در دسته سوم نیز 10 هزار و 210 میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای بزرگ با اشتغال بالای یکصد نفر پرداخت شده است.

احمدیه خاطرنشان کرد: در مجموع سال گذشته 27 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی به واحدهای صنعتی و تولیدی استان اصفهان پرداخت شده است.

وی همچنین گفت : از 581 واحد صنعتی دریافت کننده تسهیلات مذکور برای بررسی اثربخشی تسهیلات و اینکه آیا برای هدف مورد نظر استفاده شده است، بازدید و نظارت شده است.

وی اضافه کرد : 6 هزار و 190 جواز تاسیس با پیش بینی سرمایه گذاری 365 هزار میلیارد ریال و اشتغال 192 هزار تن در استان اصفهان صادر شده که یکهزار و 700 مورد آن بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گفته وی امسال از حدود 6 هزار واحد صنعتی با پیشرفت بالای 60 درصد در کشور حمایت می شود که حدود یک ششم آنها از استان اصفهان است.

اصفهان با 9 هزار و یکصد واحد صنعتی با سرمایه گذاری 213 هزار میلیارد ریال و اشتغال 261 هزار تَن، صنعتی ترین استان کشور است.

در این استان پروانه بهره برداری برای 792 معدن با سرمایه گذاری چهار هزار و 705 میلیارد ریال و ظرفیت استخراج 47 میلیون تُن در سال و اشتغال 9 هزار و 133 نفر صادر شده است.

استان اصفهان همچنین دارای 24 اتاق اصناف، 601 اتحادیه صنفی و 159 هزار واحد صنفی است
منبع :
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
متن نظر :
ارسال نظر
نظرات کاربران
میزان اهمیت
ایمیل
توضیحات
ارسال