پیشنهاد کاهش تعرفه مواد اولیه‎

تعداد بازدید : 2005
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۱۱/۳۰

محمد مروج در گفت‌ و گو با فارس، اظهار داشت: طبق بخشنامه قبلی وزارت صنعت، شرکت‌های واردکننده پوشاک برند باید در کشور دارای نمایندگی معتبر باشند و در غیر این صورت، نباید نسبت به واردات اقدام کنند

وی ادامه داد: در همین راستا، کنترل‌هایی بر پوشاک وارداتی صورت می‌گیرد، اما اجرای این کار بسیار سخت و نیازمند وجود بازرسان قوی در کشور است. 
وی تصریح کرد: در حال حاضر روش‌های جدید برای کنترل واردات پوشاک تولیدی برندهای معروف در حال بررسی است و جلساتی نیز در این زمینه با حضور تشکل های نساجی و پوشاک وفعالان صنعت نساجی برگزار شده است. 
مروج افزود: سعی می‌کنیم کالاهای وارداتی به نام شرکت‌ها و برندهای خارجی در گمرک نیز مورد کنترل قرار گیرد و از ورود محصولات فاقد نمایندگی در  کشور جلوگیری شود. 
وی در ادامه با اشاره به بازنگری انجام شده در تعرفه واردات برخی محصولات نساجی، گفت: برخی واردکنندگان نسبت به قرار دادن محصولاتی که دارای تعرفه بالایی هستند، در انتهای کانتینر اقدام کرده و محصولات با تعرفه پایین را در قسمت جلویی کانتینر قرار می‌دادند و به این ترتیب، بابت کل محصولات موجود در کانتینر، تعرفه پایینی را پرداخت می‌کردند. 
وی افزود: به این ترتیب، حقوق گمرکی کمی برای واردات محصولات نساجی پرداخت می‌شد که برای حل این مشکل، تصمیماتی در جهت یکسان‌سازی تعرفه‌ها اتخاذ شد که تأثیر مناسبی در کنترل این نوع واردات داشته است. 
وی توضیح داد: پارچه چادر مشکی از جمله محصولاتی است که تعرفه گمرکی پایینی داشت و به همین دلیل در واردات به عنوان محصولاتی که در بخش جلویی کانتینر قرار می‌گرفت، مدنظر بود و در پشت آن، کالاهای با تعرفه بالا جاسازی می‌شد که در نهایت، این کالاها نیز با تعرفه پارچه چادر مشکی به کشور وارد می‌شدند. 

رئیس هیات مدیره انجمن صنایع نساجی ایران با بیان اینکه پیشنهاداتی از سوی تولیدکنندگان محصولات نساجی در جهت تغییر تعرفه واردات مواد اولیه مورد نیاز این صنعت به کمیسیون ماده یک ارائه شده است، گفت: پیشنهاد ما کاهش تعرفه واردات برخی مواد اولیه مورد نیاز صنعت نساجی بوده است.

منبع : فارس
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
متن نظر :
ارسال نظر
نظرات کاربران
میزان اهمیت
ایمیل
توضیحات
ارسال