هزار و دویست و ششمین نشست هیئت مدیره انجمن صنایع نساجی ایران در دفتر معاونت صنایع عمومی وزارت صمت برگزار شد

تعداد بازدید : 5
تاریخ انتشار : ۱۴۰۵/۶/۱۷

عصر روز یکشنبه پانزدهم شهریورماه، هزار و دویست و ششمین نشست هیئت مدیره انجمن صنایع نساجی ایران با حضور اعضای محترم هیئت مدیره انجمن برگزار شد و در بخش نخست جلسه، ضمن طرح مقدمه مذاکرات، گزارش مختصری از روند اجرایی پیگیری‌های دبیرخانه انجمن ارائه و در خصوص مسائل روز صنعت نساجی و شرایط اقتصادی کشور، به‌ویژه شرایط متأثر از جنگ، بحث و تبادل نظر شد.



در ادامه، مهندس نوری و مهندس سرشارزاده گزارشی از برگزاری نمایشگاه‌های نساجی در کشور چین و آخرین روندها و ترندهای مرتبط با پارچه و پوشاک پنبه‌ای و پلی‌استری ارائه کردند. پس از آن و طبق هماهنگی‌های صورت‌گرفته، جلسه مشترک با حضور آقای دکتر انصاری معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، آقای مهندس ترحمی سرپرست و مدیرکل دفتر صنایع منسوجات، پوشاک، چرم و سلولزی وزارت صنعت، دکتر سلیقه و دکتر میرمحمدی از ساعت 15 آغاز و تا ساعت 17 ادامه یافت.

در این بخش از جلسه، موضوعات مختلف و اولویت‌های صنعت از سوی اعضای هیئت مدیره به تفکیک مطرح شد؛ آقای دکتر شیبانی در خصوص مسائل انرژی، مهندس مباشر در ارتباط با تأمین مالی، خانم مهندس تلیکانی، مهندس کاردانپور و مهندس سرشارزاده در زمینه ثبت سفارش و تخصیص ارز، مهندس سرشارزاده در خصوص تعرفه‌های حقوق ورودی و سود بازرگانی، مهندس سجادی در ارتباط با صنعت فرش ماشینی و آقایان دکتر لاجوردی، ضابطی و محمدرضا مقدم در خصوص رفع تعهد ارزی صادرکنندگان مطالب خود را مطرح کردند.

همچنین خانم دکتر حمایت‌کار در ارتباط با ثبت سفارش، تخصیص ارز و تعرفه واردات ماشین‌آلات، علیرضا نوری در خصوص واردات ملوانی و کوله‌بری، اکبر لباف در زمینه افزایش قیمت پایه محصولات پتروشیمی و لزوم حفظ تولید و اشتغال برای افزایش تاب‌آوری، مهندس نیلفروش‌زاده در ارتباط با شرایط بازار و مهندس گل‌احمد در خصوص استراتژی‌های صنعت نساجی در شرایط متأثر از جنگ دیدگاه‌ها و نکات مورد نظر خود را بیان کردند.
در ادامه جلسه، آقای دکتر انصاری ضمن مرور موارد مطرح‌شده توسط اعضای محترم هیئت مدیره، بر ضرورت تداوم برگزاری جلسات مشترک با حضور معاونین و مدیران وزارت صمت و همچنین مدیران و معاونین نهاد ریاست جمهوری تأکید کردند و به تشریح برخی رویکردهای راهبردی در زمینه خلق ثروت، توسعه روابط بین‌الملل و فراهم شدن زمینه‌های توسعه صنعت پرداختند.

ایشان همچنین با اشاره به برخی قوانین و مقررات از جمله قوانین مرتبط با حمایت از صنعت برق، مبارزه با قاچاق کالا و حمایت از تولید دانش‌بنیان، به برخی ایرادات و اشکالات مقررات مزاحم برای بخش تولید اشاره کردند و بر ضرورت حضور و نقش مؤثر بخش خصوصی در فرآیند تدوین و تصویب این‌گونه قوانین تأکید داشتند.
در بخش دیگری از سخنان آقای دکتر انصاری، موضوع مسائل ارزی و سهمیه‌بندی ارز مورد توجه قرار گرفت و توضیحاتی در خصوص دستورالعمل جدید و نحوه اولویت‌بندی تأمین ارز در چهار گروه مختلف ارائه شد. در پایان نیز مقرر شد با تداوم این جلسات و پیگیری موضوعات مطرح‌شده، مسائل و موانع بخش‌های مختلف صنعت نساجی به صورت منظم و تخصصی مورد بررسی قرار گیرد.

منبع :
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
متن نظر :
ارسال نظر
نظرات کاربران
میزان اهمیت
ایمیل
توضیحات
ارسال