بازدید رئیس جمهور از غرفه صنعت نساجی در نمایشگاه توانمندی های صنعت و معدن
تعداد بازدید :
24
تاریخ انتشار :
۱۴۰۳/۹/۲۵
صبح روز پنجشنبه بیست و دوم آذر ماه نمایشگاه توانمندیهای صنعت و معدن در رشد ۸ درصدی پیش بینی شده در برنامه توسعه هفتم در محل نمایشگاه شهر آفتاب برگزار شد.
صبح روز پنجشنبه بیست و دوم آذر ماه نمایشگاه توانمندیهای صنعت و معدن در رشد ۸ درصدی پیش بینی شده در برنامه توسعه هفتم در محل نمایشگاه شهر آفتاب برگزار شد.
در این نمایشگاه که با همت و برنامهریزی دفتر اقتصادی بیت مقام معظم رهبری برگزار شد، صنایع مختلفی از جمله صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع نساجی، فولاد، مس، آلومینیوم، تجهیزات پزشکی، داروسازی و سنگ آهن حضور داشتند؛ انجمن صنایع نساجی ایران نیز در این نمایشگاه در غرفهای تحت عنوان «صنعت نساجی» حضوری فعال داشت.
لازم به توضیح است که برنامهریزیها برای برگزاری این نمایشگاه از ماهها قبل آغاز شده بود و پس از آیین بازگشایی نمایشگاه و معرفی کلی از فعالیتهای انجام شده در برنامه ریزی برای برگزاری نمایشگاه و برنامه رونمایی از مطالعات انجام شده در صنایع مختلف در جهت رشد ۸ درصدی، طرحهای دارای اولویت برای سرمایهگذاری که در تحقق رشد ۸ درصدی و اشتغال پیشبینی شده در برنامه توسعه هفتم موثر میباشند ارائه گردیده است.
دکتر آقامحمدی رئیس دفتر اقتصادی بیت رهبری و آقایان اتابک وزیر صمت و حاجی میرزایی رئیس دفتر رئیس جمهور، دکتر پزشکیان را در این بازدید همراهی میکردند.
رئیس جمهور پس از بازدید از این نمایشگاه ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فعالان بخش خصوصی تاکید کرد: تحقق رشد ۸ درصدی از اولویتهای اصلی دولت است.
آقای پزشکیان با بیان اینکه دولت آمادگی رفع موانع برای تحقق اهداف بخش خصوصی را دارد، تصریح کرد: حل چالشهای ناترازی در کشور به کمک بخش خصوصی محقق خواهد شد؛ ما برای تمدن، صنعت و آینده کشور هم که شده باید به فکر حل مشکلات موجود باشیم.
امامی رئوف دبیر انجمن صنایع نساجی ایران در فرصت محدود بازدید رییس جمهور و هیات همراه به معرفی توانمندیها و پتانسیلهای صنعتی نساجی و پوشاک در کشور و همچنین مزیتهای نسبی و ارزش افزوده بالای این صنعت در ایجاد رشد اقتصادی و اشتغال در کشور اشاره نمود.
ایشان با اشاره به آمار تولید و صادرات برخی از کشورهای منتخب در صنعت نساجی به وضعیت تولید ، واردات و صادرات محصولات نساجی در زنجیره ارزش پرداخت و ابراز امیدواری نمود با مشارکت بیشتر فعالین اقتصادی و تشکلهای تخصصی در نظام حکمرانی و همچنین مبارزه جدی با قاچاق و واردات بیرویه زمینههای رشد این صنعت را فراهم آید.
لزوم حمایت از توسعه پتروشیمی تندگویان و یا ایجاد یک واحد پتروشیمی مشابه تندگویان ، حمایت از کشت پنبه توسط کشاورزان و بازسازی نوسازی واحدهای پنبه پاک کنی و ایجاد واحدهایی برای تولید الیاف اکریلیک و پارچه پوشاکی از دیگر طرحهای مطروحه بود.
امامی رئوف با اشاره به ماهیت کوچک و متوسط و زود بازده بودن صنعت نساجی و پوشاک، مبارزه با قاچاق پوشاک را زمینه ساز رشد صنعت پوشاک در کشور خواند.